Super pożywna kanapka do szkoły, pracy lub na wycieczkę. Dużo smaku i energii na dobry dzień!

CZAS PRZYGOTOWANIA: 5 MIN
ILOŚĆ PORCJI: 1
SKŁADNIKI
> pieczywo razowe - 2 kromki
> boczek w plasterkach - 2 sztuki
> majonez - 2 łyżeczki
> Ser Koryciński Swojski Zarzeccy - gruby plaster
> pomidor - gruby plaster
> ser parmezan - 30 gramów
> cebulka - posiekana
> rzerzucha lub szczypiorek - garść
> sól i pieprz - do smaku
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
KROK 1.
Pieczywo opiecz delikatnie w tosterze
i posmaruj majonezem. Na jednej kromce ułóż ser koryciński, zrumieniony na patelni boczek oraz pomidora. Posyp drobno pokrojoną cebulką oraz rzeżuchą lub szczypiorkiem,
solą i pieprzem. Przykryj drugą kromką
i lekko dociśnij.
KROK 2.
Zjedz z rozkoszą
Comments